26 februari 2007

Måndag

Då var det måndag igen. En ganska trött sådan. Hade inflyttningsfest i lördags. Sammanlagt 40 pers, förutom värdparet. Som mest var det 36 pers i lägenheten samtidigt.

Snacka om att det var grustag i hallen när alla hade gått.

Fullast blev Ekke. Utan någon som helst konkurrens.


Chilin som hade puttrat hela veckan var uppskattad, och allt bröd som Virpi hade bakat, likaså. Fick beröm både för lägenheten och för att vi var ett så perfekt värdpar, både snygga och välartade.

Visserligen inte sån här klädsel, men vi var snygga i alla fall.

Gårdagen tillbringades till stor del i sängen, innan det var dags att röja lite. Lyckligtvis använde vi plastglas. Två stora IKEA-kassar fulla med tomglas, samt en full med burkar. Skor från 40 pers i slaskväder innebär även en del grus och slask, så hallen var lite skräpig.

Men, det var en kul fest, och det verkade även gästerna tycka. Fick även en hel drös snygga inflyttningspresenter. Mycket trevligt.

Sportlov på jobbet, ganska tomt. Lyckligtvis inte så mycket att göra.

Lunchade med en gammal kollega idag och fick lite skvaller. Mycket skönt att man lämnade den arbetsplatsen när man gjorde det. Handlade en mexikansk kokbok på lunchen också, Virpi saknar det mexikanska köket från San Diego, så vi ska ge oss på att laga lite själva. Någon som har ett tips på Mexikansk restaurang i Stockholm? (Taco Bar räknas inte)

Skulle egentligen tagit min älskling till Primo idag efter jobbet, men hon gick hem, eftersom förkylningen har kommit tillbaka i full kraft. Trist, men det kommer fler tillfällen. Hoppas att hon är så frisk så hon inte missar tangon imorrn.