10 maj 2006

Mittwoch

Så var det onsdag även den här veckan. Trevligt, halva arbetsveckan har gått.

Igår hade vi vårträff med musikklubben på jobbet, var på Musikmuséet. Visste knappt ens att det fanns, men det var ett riktigt trevligt museum. Den avdelning som nog snabbast skulle kunna driva någon till vansinne är nog Klåjnk, där man kan spela på allt. I mina framtida mardrömmar kommer jag bli inspärrad där tillsammans med 15 dagisklasser där alla spelar på allting och de skriker för att det inte finns plats för fler på varje instrument. Det kommer nog toppa skräcklistan, om det lyckas slå sig förbi skräcken med IKEA en löningshelg.

Igår spenderades även semesterpengar. En långhelg i Halmstad på Hotell Hallandia, samt ett dop, där resan ner går via Malmö för lunch med underbara människor. Viss omväg, men tjänsten kallar för V och nattåg är härligt.
I övrigt bokades även en vecka på Utö. Folk har droppat av och vill inte vara ute hela veckan, så vi blir bara 4, men det kommer finnas tält och golvplats för de som bara kan komma några dagar. Så länge de betalar för sig, framförallt vill man inte att det ska se ut som ett flyktingläger i och utanför stugan. En stuga som, för övrigt, har vedeldad bastu. Ser redan nu fram emot att sitta utanför bastun med en iskall öl. I övrigt blir sommaren en Stockholmssommar. 3 veckors ledigt, v 30-32. Ska nog göra om förra årets konststycke och vara ledig fredagar, så att man får lite långhelger och kanske kan ta en sväng till landet.

För övrigt föll jag på mållinjen på jobbet, av 14 sökande var det en som gick före, tack vare 5 år med exakt samma tjänst i en annan division, så han behövde ingen uppstartssträcka. Surt, men sånt som händer, bara att ta nya tag.

På fredag ser det ut som att det blir att åka hem till en gammal vän på middag. Roligt, vi har tyvärr kommit ifrån varandra lite. Bara hoppas att V blir av med sin hemska hosta.