18 augusti 2005

Snart dags

Snart är det helg. Torsdagar är en skön dag, då vet man att arbetsveckan snart är slut, och man kan varva ner lite smått. Visserligen finns det fortfarande en del att göra, men man blir lite mer härligt avslappnad, nästan så att man skulle korka upp en öl eller en pava vin och sätta igång någon bra låt, exempelvis Nite Club av The Specials.

Gårdagen var full av mitt hatprogram Power Point, men när nya koncernrevisionschefen kommer från en externrevisionsbyrå ska det vara slides.

Invigningen av GQ var trevlig och det var lång kö till farsans ostdisk. Trevligt. Har ni vägarna förbi så kommer ni få en smakupplevelse. Kommendörsgatan 23 ligger krogen på. Var fiskaffären ligger har framgått i tidigare inlägg.

Idag slipper jag använda Power Point, utan idag ska schemat för affärsplaneringen göras, men där kan man använda Word.

Trevlig frukost idag, en av klubbarna på ShortCut hade frukostträff på ett mysigt fik i knivsöder. Massvis med trevliga människor man aldrig träffat förut. Lite lustigt att gå heifrån vid 7 dock, hann knappt lyssna på Morgonpasset. Lucifer passade dock på att hetsäta lite grann så att han skulle hinna kräkas lite innan jag gick hemifrån, så jag blev lite försenad. Troligtvis hade han väl knaprat på någon blomma han ska hålla sig ifrån.
Senaste veckan har jag fått ytterligare röda habaneros, tror att 9 av dem var illröda imorse. Ska bli några chilikvällar i höst. Även en jalapeño har börjat bli röd, och ytterligare blommor har dykt upp, så skörden kan utökas.

Man vet verkligen att man är singel när den enda morgonpuss man får luktar kattmat och ges med väldigt sträv tunga....

Snart lunch, lutar åt indiskt idag.