24 oktober 2005

Dags igen

Så var det återigen en ny vecka. Självklart är man inte utvilad efter helgen. På fredagen efter jobbet var det tänkt att jag skulle hämta ut min ring som hade varit inlämnad på krympning, fingrarna har krympt i takt med kroppen. Självklart hade jag glömt kvittot hemma, så det var bara att åka hem och hämta ringen efter helgen. Lyckligtvis innebar det att jag fick sällskap av Teresa och hennes syster, framförallt eftersom de tyckte att jag skulle komma över på middag och vin innan det var dags att åka in till staden och dricka öl. Går det att tacka nej till? Slippa laga mat, samt få trevligt sällskap, det var ju toppen.

Fick även se mitt livs första avsnitt av Idol. Det blev en del vin, Teresas syrra drack knappt någonting, och ändå var BiBen nästan tom. Holy Shit!

David hade tidigare tyckt att vi skulle ta oss in till Rocks, så det gjorde vi, där skulle han och Jens sitta och dricka öl. På väg in ringde Teresa till Maria. Hon skulle på någon skum fest i ett bergrum, men vi var välkomna att följa med. Nåväl, vi skulle först till Rocks. Väl på Rocks möttes vi av varsin nyinbeställd öl. Sedan insåg vi att det var dags att ta sig till skumma festen. Vi mötte upp Maria och hennes kompis och gav oss sedan iväg på en promenad över hela Söder. Bra för tillnyktringen. Festen sög dock, så vi begav oss tillbaka till Rocks. Där visade det sig att David gått in i väggen och bestämt sig för att åka hem, men vi släpade in folket och bestämde oss för att ha kul. Det blev en sen kväll, var hemma vid 4, men det var värre för Teresa som skulle jobba dagen efter.

Lördagen var det dags för sista matchen för året och för Superettan. Skitväder, men ändå en skara trogna. Innan matchen gick laget runt och tackade publiken med en banderoll med orden: Vi hade aldrig klarat det utan Er. Det var så att tårarna började rinna. Tränarstaben var, dagen till ära, iklädd smoking. 3-0 slutade matchen och hyllningarna höll på en stund.

Efter matchen åkte vi hem till david för ett snabbt ombyte, för att sedan ta oss iväg till Maries 30-årskalas. På vägen stannade vi dock för en fördrink hos Henrik. Festen var rolig, Marie verkade glad, vilket var huvudsaken och det festades på några timmar, närmare bestämt till 4.
Jobbigt att komma hem efter morgontidningen två dagar på raken. Tur att man är singel, så att bara katterna behöver vakna bredvid ett sånt vrak, är inte fager att se i vanliga fall på morgnarna, och ännu värre dagen efter. På söndagen skulle jag ha fikat med en kompis, men hennes barn mådde lite dåligt, så vi ställde in. Lyckligtvis! Detta gjorde att det enda jag behövde göra utanför lägenheten på hela söndagen var att gå ut med sopporna. Oh joy!

I fredags vid 15 fick jag reda på att jag skulle vara på Södermalm för ett möte idag. Tack för denna framförhållning. Sen visade det sig även att jag ska vara där i två veckor. Var och hämtade ut ringen idag, smeden hade krymt ner den en storlek för mycket. Expediten tyckte att det var klumpigt av honom, men jag ska prova att ha den veckan ut, annars får jag den ändrad kostnadsfritt. Otroligt trevlig expedit var det också, hon var otroligt intresserad av hur jag hade gjort för att gå ner mina 20 kilo, hur jag gjorde för att stanna där och vad jag tränade. Man kan nästan tro att hon flirtade. Synd bara att jag hade bråttom tillbaka till jobbet. Jag får nog gå tillbaka dit och berätta att ringen passar... Kanske var det där beryktade ödet som gjorde att jag missade en ficka i kavajen när jag letade efter kvittot i fredags... eller så var jag bara klumpig.

Flyttkortsproblemet löste sig, jag skrev ett vykort istället.

Kul egentligen hur snabbt man kan bli bra kompisar med folk. David har jag bara känt 4 år, men det känns som en evighet, Lelle lärde jag känna för mindre än ett år sen, men vi umgås väldigt mycket, både tränar ihop och tar öl efter jobbet lite titt som tätt. Teresa sprang jag på på Shortcut i maj, och hon har blivit en jättebra kompis. Finns många fler exempel, men är det bara jag som är översocial och lätt att tycka om, eller vad beror det på? Kanske bäst att inte veta?

En sak som är väldigt kul med singellivet är alla kvinnliga kompisar som försöker para ihop en med deras väninnor. Har träffat mycket trevligt folk på det sättet. Fördelen med det är att man redan från början har fått en second opinion.

Nej, nu är det dags att tömma tvättstugan.