17 oktober 2005

Ytterligare en vecka

Så, då var måndagen nästan avklarad.

Vad hände egentligen i helgen? I fredags blev det öl och peppnings/tröstningssamtal med T, sen var det dags att åka hem och dricka öl och titta på Blackadder med Pelle. Trevligt, men efter att ha tränat strax före gryningen blev det en tidig kväll.

På lördagen var det dags att leka med Nico, Lelle, Ekke, David och Karin på dagen, samtidigt som en rejäl chili kokades till. Strax efter vi var färdigätna trillade Pelle, Marie, Yvonne och Jennifer över, för lite förfestande innan 80's. Tyvärr tog alla öl slut, så det fick bli starka drinkar. Listigt...! 80's var kul, men vissa delar av kvällen är lite suddiga. Var där till stängning och satt sedan utanför tunnelbanan och pratade med en okänd flicka ett bra tag.

Söndagen gick sakta. Katterna blev levererade av föräldrarna, men de (katterna alltså) var helt slut. Lyckades till och med somna i soffan, fast sen kollade jag på Parlamentet och efter det Mythbusters, innan det var dags att gå mot sängen.

Imorse, vid 20 i sex, när klockan ringde, då var jag döende, men det var bara att släpa sin lekamen till tränandet. Känns som om det gick rätt bra.